Az Ön kosara még üres!

A www.pongo.hu-hoz beérkezett rendeléseket 48 órán belül feldolgozzuk, az expressz rendeléseket néhány óra alatt elkészítjük. Rendelésének elkészültéről egy automatikus e-mailben értesítjük.

A szombaton 9:00 óra után, illetve hétvégén leadott rendelések hétfőn kerülnek feldolgozásra.
Ettől eltérő határidők esetén értesítjük megrendelőinket a megadott emailben vagy telefonszámon!
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Foto Pongó Hungary Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli, amennyiben az Önhibáján kívül történik.
Ünnepnapokon leadott rendelések csak a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra, ill. gyártásra.
Szállítási módok, díjak
Személyes átvétel:
  • A jelenleg üzemelő személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel szállítási költséget. A megrendelt termékek a Foto Pongó Hungary Kft. - Baja, Kossuth u. 14. sz. alatti szaküzletében vagy kiválasztott partnereinknél vehetők át
  • Az árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.
  • A rendelés minimális értéke 990,-Ft (Ezt kérjük vegye figyelembe!)

Egyéb tudnivalók a rendelésekkel kapcsolatban:

Amennyiben megrendelését későbbi időpontban veszi át, nem számítunk fel plussz költséget a tárolásért.

KépPONT tájékoztató:

Regisztrált ügyfeleink az alap egységárból 10% kedvezményben részesülnek megrendeléseikkor, ezt fűszerezzük még + 5% kedvezménnyel, melyet KépPONT formájában biztosítunk! Rendelésed végösszegének 5%-át jóváírjuk KépPONT formájában! KépPONTjaidat következő rendeléseidnél használhatod fel, rendelési értéked maximum ötven százalékát fizetheted összegyűjtött KépPONT-jaiddal! 1 KépPONT = 1.-Ft A mennyiségi kedvezmény és a regisztrációs kedvezmény nem vonható össze.
Kérjük, a teljes rendelkezésre álló felületet töltsék ki a szerkesztés során, a legjobb eszétikai élmény elérése érdekében! A terméken minden esetben ugyanazt fogja látni, mint a rendelőfelületen. A szerkesztésből adódó reklamációkat sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
bezárás

Segítség a termékszerkesztő használatához

Kattintson az ikonra, és töltse fel a számítógépről azt a képet (képeket), amelyet az ajándéktárgyra szeretne helyezni. A módosításhoz (kicsinyítés, nagyítás, forgatás, törlés...) minden esetben ki kell jelölni a képet, amelyet a képre kattintva tehet meg. A kijelölést piros keret jelzi. A kijelölt kép mozgatható az egér segítségével, illetve a szerkesztő bal oldalán függőlegesen elhelyezkedő gombokkal manipulálható.
Vagy a Montázsaim ikonra kattintva a korábbi montázsai közül választhatja ki a kívánt képet.
Amennyiben szöveget szeretne írni az ajándéktárgyra, válassza ki a megfelelő betűtípust, és gépelje a szöveget a szövegmezőbe, majd kattintson a Szöveget hozzáad gombra. Ekkor megjelenik a szöveg a sablonon. Ha nem a kívánt helyen jelenik meg a szöveg, akkor az egér bal gomjának nyomva tartásával bárhova helyezheti. A szöveg mérete, betűtípusa,keretének színe módosítható bármikor a szerkesztés során.Bármilyen módosítást szeretne végrehajtani kattintson a szövegre a rendelőfelületen.
A Szöveg színe/kerete gombra kattintva kiválasztható a szöveg színe és kerete (amennyiben a szöveg ki van jelölve, melyet a szövegdoboz körüli piros keret jelez). A keret törölhető az x gombra kattintva.
A Háttér színe gombbal módosítható a háttér színe, abban az esetben, ha nem a teljes felületet szeretné képpel kitölteni, vagy egyáltalán nem kér képet az ajándéktárgyra. Ha saját képekkel szeretné kitölteni a sablont, akkor a kiválasztott háttérszín hiába van beállítva, nem látható!
A Keret ikonra kattintva lehetőség van a képek köré színes keretet szerkeszteni. (Vékony, közepes, vastag – bármilyen színben)
A Design elemek gomb segítségével előre elkészített keretek, sablonok közül lehet választani, melyek tetszés szerinti képre illeszthetőek.
A Háttér választó ikonra kattintva különböző háttérkép behelyezése lehetséges, mely mérete, helye módosítható kijelölés után.
A rendelt mennyiség adható meg.

A képek, motívumok, szöveg kijelölése után az alábbi módosítások végezhetők:

Az ikonra kattintva nagyítja a kijelölt motívumot.
Az ikonra kattintva kicsinyíti a kijelölt motívumot.
A kijelölt motívum eredeti méretének visszaállítása.
Ezekre az ikonokra kattintva elforgatható a kijelölt motívum.
A kijelölt motívum tükrözése.
Minden, a szerkesztés során a sablonra került motívum csak erre az ikonra kattintva törölhető.
Ezekkel az ikonokkal a kép színe módosítható (színes, fekete-fehér, szépia).
A Képeim menüből a korábban már a rendszerünkbe feltöltött képek közül lehet kiválasztani a behelyezni kívánt elemet. Kattintson a kiválasztott képre!
A Sablonválasztó menüből választhat olyan sablonjaink közül, amikbe elhelyezheti képeit, így téve még egyedibbé tárgyait. A sablonok mérete NEM módosítható!
A tovább gombra kattintva elmentheti a megszerkesztett képet, amit a kosárba helyezve, a szállítási mód kiválasztása után véglegesen megrendelhet a kiválasztott ajándéktárgyon.