Az Ön kosara még üres!

Professzionális képkidolgozás

Fényképeit a legmodernebb lézeres levilágítású digitális fotólaborunkon hívjuk elő! A több évtizedes szakmai tapasztalat valamint a modern szoftveres háttér ötvözésével fényépeit a lehető legjobb minőségben készítjük el a kártyanaptár méretétől akár a négyzetméteres nagyításokig!

  • Képoptimalizálás a lehető legjobb képminőségért
  • Hosszantartó és gyönyörű színek
  • Prémium minőségű fotópapír
  • Fényes vagy matt alapanyag választás
  • Különböző képméretek, akár méteres nagyítások
  • Ingyenes térbehelyezés optimalizálás a "Fill" formátumú rendeléseknél
  • Igény esetén profiknak: kalibrált korrekció mentes előhívás!
A fotó képméretaránya

A digitális fényképezője általában 3:4 képméretarányban készíti és tárolja képadatait (normális kisfilmnél ez az arány 2:3). Az ismert papírformátumok (pl. 10x15) teljes kihasználása esetén a fotói így jelennének meg:

A fotó képméretaránya

Amennyiben a FILL-IN eljárást választja, képein INGYENESEN elvégezzük a TÉRBEHELYEZÉS OPTIMALIZÁLÁS-t, ami annyit jelent, hogy előhívás előtt kontrolláljuk azt, hogy a kép tetején vagy a kép alján találhatók fontosabb motívumok, és ennek függvényében állítjuk be a képkivágást.

Amennyiben mindenképpen az ismert papírformátumok valamelyikében szeretné képeit kidolgoztatni:

  • és a kép alsó-felső széleihez közel lévő motívumok találhatóak és gond lenne azok egy részének levágása (pl. fejtető vagy lábak egy része lemaradna), akkor legyen szíves a FIT IN eljárást kérni, mellyel a teljes motívum látható lesz, de a kép két oldalán fehér szegély keletkezik. (10x15 cm méretű papíron 10x13 cm méretű kép).
  • ha nem található a szélekhez közel motívum és nem jelent gondot, ha 2-3 mm levágásra kerül a felső és alsó szélekből, akkor kérjük, válassza a fill-in eljárást, mellyel szegély nélküli képet kap.
Fotókidolgozás áraink, internetes rendelés esetén:
Méret Egységár 75 db felett 150 db felett 300 db felett
9x13 cm 89 Ft 79 Ft 69 Ft 59 Ft
10x15 cm 89 Ft 79 Ft 69 Ft 59 Ft
13x18 cm 120 Ft 99 Ft 89 Ft 79 Ft
15x21 cm 300 Ft 280 Ft 260 Ft 250 Ft
20x30 cm 990 Ft 890 Ft 790 Ft 690 Ft
30x40 cm 1500 Ft 1390 Ft 1290 Ft 1190 Ft
Kérjük, a teljes rendelkezésre álló felületet töltsék ki a szerkesztés során, a legjobb eszétikai élmény elérése érdekében! A terméken minden esetben ugyanazt fogja látni, mint a rendelőfelületen. A szerkesztésből adódó reklamációkat sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
bezárás

Segítség a termékszerkesztő használatához

Kattintson az ikonra, és töltse fel a számítógépről azt a képet (képeket), amelyet az ajándéktárgyra szeretne helyezni. A módosításhoz (kicsinyítés, nagyítás, forgatás, törlés...) minden esetben ki kell jelölni a képet, amelyet a képre kattintva tehet meg. A kijelölést piros keret jelzi. A kijelölt kép mozgatható az egér segítségével, illetve a szerkesztő bal oldalán függőlegesen elhelyezkedő gombokkal manipulálható.
Vagy a Montázsaim ikonra kattintva a korábbi montázsai közül választhatja ki a kívánt képet.
Amennyiben szöveget szeretne írni az ajándéktárgyra, válassza ki a megfelelő betűtípust, és gépelje a szöveget a szövegmezőbe, majd kattintson a Szöveget hozzáad gombra. Ekkor megjelenik a szöveg a sablonon. Ha nem a kívánt helyen jelenik meg a szöveg, akkor az egér bal gomjának nyomva tartásával bárhova helyezheti. A szöveg mérete, betűtípusa,keretének színe módosítható bármikor a szerkesztés során.Bármilyen módosítást szeretne végrehajtani kattintson a szövegre a rendelőfelületen.
A Szöveg színe/kerete gombra kattintva kiválasztható a szöveg színe és kerete (amennyiben a szöveg ki van jelölve, melyet a szövegdoboz körüli piros keret jelez). A keret törölhető az x gombra kattintva.
A Háttér színe gombbal módosítható a háttér színe, abban az esetben, ha nem a teljes felületet szeretné képpel kitölteni, vagy egyáltalán nem kér képet az ajándéktárgyra. Ha saját képekkel szeretné kitölteni a sablont, akkor a kiválasztott háttérszín hiába van beállítva, nem látható!
A Keret ikonra kattintva lehetőség van a képek köré színes keretet szerkeszteni. (Vékony, közepes, vastag – bármilyen színben)
A Design elemek gomb segítségével előre elkészített keretek, sablonok közül lehet választani, melyek tetszés szerinti képre illeszthetőek.
A Háttér választó ikonra kattintva különböző háttérkép behelyezése lehetséges, mely mérete, helye módosítható kijelölés után.
A rendelt mennyiség adható meg.

A képek, motívumok, szöveg kijelölése után az alábbi módosítások végezhetők:

Az ikonra kattintva nagyítja a kijelölt motívumot.
Az ikonra kattintva kicsinyíti a kijelölt motívumot.
A kijelölt motívum eredeti méretének visszaállítása.
Ezekre az ikonokra kattintva elforgatható a kijelölt motívum.
A kijelölt motívum tükrözése.
Minden, a szerkesztés során a sablonra került motívum csak erre az ikonra kattintva törölhető.
Ezekkel az ikonokkal a kép színe módosítható (színes, fekete-fehér, szépia).
A Képeim menüből a korábban már a rendszerünkbe feltöltött képek közül lehet kiválasztani a behelyezni kívánt elemet. Kattintson a kiválasztott képre!
A Sablonválasztó menüből választhat olyan sablonjaink közül, amikbe elhelyezheti képeit, így téve még egyedibbé tárgyait. A sablonok mérete NEM módosítható!
A tovább gombra kattintva elmentheti a megszerkesztett képet, amit a kosárba helyezve, a szállítási mód kiválasztása után véglegesen megrendelhet a kiválasztott ajándéktárgyon.