Az Ön kosara még üres!

Beszéljünk inkább Önről!

Igen, számunkra Ön a legfontosabb, hiszen azért fordult hozzánk, hogy örömet gyártsunk, vagy magának vagy közeli hozzátartozóinak ajándékozza azt. Ezért mi csak Önre tudunk gondolni, hogyan végezzük úgy a feladatunkat, hogy örömet szerezzünk az ÖN, vagyis a megbízónk számára!
 
Köszönjük a bizalmat, melyet az elmúlt sok év során szereztünk meg! 
 
Egy egyszerű képlet ami nem tűnik fel a külső szemlélődő számára, csak azt érzi, biztonságban van, jó helyen jár:
 
szakértelem + sok év tapasztalat + legmodernebb technikai háttér = Pongó Fotóstúdió
 
Mit is jelent ez valójában?
 
A legegyszerűbb feladatok elvégzésénél is figyelünk a szakmai elhívatottságunkból adódó fontos részletekre!
A külső szemlélődő számára csak annyit sugallunk... ez tökéletes!
 
Mikor mennyi?
- műtermi fotó, amit pont annyira retusálunk ki, hogy mindig jó legyen ránézni 
- egy régi kép másolata, amely a megrendeléskor még karcos és töredezett volt, az átadás pillanatában ismét életre kel, szinte újkori állapotát tükrözi
- a fényképes bögre vagy más ajándéktárgy, melyen a mobiltelefonnal készített saját fotóinkat látjuk viszont, egy kis keret, színezés és máris képes az örömszerzésre
 
... és sorolhatnánk azokat az apróságokat, melyek csillogást és mosolyt csalnak ügyfeleink arcára, mikor kézbe veszik megrendeléseiket!
 
Továbbra is szolgáltatunk örömmel!
Kérjük, a teljes rendelkezésre álló felületet töltsék ki a szerkesztés során, a legjobb eszétikai élmény elérése érdekében! A terméken minden esetben ugyanazt fogja látni, mint a rendelőfelületen. A szerkesztésből adódó reklamációkat sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
bezárás

Segítség a termékszerkesztő használatához

Kattintson az ikonra, és töltse fel a számítógépről azt a képet (képeket), amelyet az ajándéktárgyra szeretne helyezni. A módosításhoz (kicsinyítés, nagyítás, forgatás, törlés...) minden esetben ki kell jelölni a képet, amelyet a képre kattintva tehet meg. A kijelölést piros keret jelzi. A kijelölt kép mozgatható az egér segítségével, illetve a szerkesztő bal oldalán függőlegesen elhelyezkedő gombokkal manipulálható.
Vagy a Montázsaim ikonra kattintva a korábbi montázsai közül választhatja ki a kívánt képet.
Amennyiben szöveget szeretne írni az ajándéktárgyra, válassza ki a megfelelő betűtípust, és gépelje a szöveget a szövegmezőbe, majd kattintson a Szöveget hozzáad gombra. Ekkor megjelenik a szöveg a sablonon. Ha nem a kívánt helyen jelenik meg a szöveg, akkor az egér bal gomjának nyomva tartásával bárhova helyezheti. A szöveg mérete, betűtípusa,keretének színe módosítható bármikor a szerkesztés során.Bármilyen módosítást szeretne végrehajtani kattintson a szövegre a rendelőfelületen.
A Szöveg színe/kerete gombra kattintva kiválasztható a szöveg színe és kerete (amennyiben a szöveg ki van jelölve, melyet a szövegdoboz körüli piros keret jelez). A keret törölhető az x gombra kattintva.
A Háttér színe gombbal módosítható a háttér színe, abban az esetben, ha nem a teljes felületet szeretné képpel kitölteni, vagy egyáltalán nem kér képet az ajándéktárgyra. Ha saját képekkel szeretné kitölteni a sablont, akkor a kiválasztott háttérszín hiába van beállítva, nem látható!
A Keret ikonra kattintva lehetőség van a képek köré színes keretet szerkeszteni. (Vékony, közepes, vastag – bármilyen színben)
A Design elemek gomb segítségével előre elkészített keretek, sablonok közül lehet választani, melyek tetszés szerinti képre illeszthetőek.
A Háttér választó ikonra kattintva különböző háttérkép behelyezése lehetséges, mely mérete, helye módosítható kijelölés után.
A rendelt mennyiség adható meg.

A képek, motívumok, szöveg kijelölése után az alábbi módosítások végezhetők:

Az ikonra kattintva nagyítja a kijelölt motívumot.
Az ikonra kattintva kicsinyíti a kijelölt motívumot.
A kijelölt motívum eredeti méretének visszaállítása.
Ezekre az ikonokra kattintva elforgatható a kijelölt motívum.
A kijelölt motívum tükrözése.
Minden, a szerkesztés során a sablonra került motívum csak erre az ikonra kattintva törölhető.
Ezekkel az ikonokkal a kép színe módosítható (színes, fekete-fehér, szépia).
A Képeim menüből a korábban már a rendszerünkbe feltöltött képek közül lehet kiválasztani a behelyezni kívánt elemet. Kattintson a kiválasztott képre!
A Sablonválasztó menüből választhat olyan sablonjaink közül, amikbe elhelyezheti képeit, így téve még egyedibbé tárgyait. A sablonok mérete NEM módosítható!
A tovább gombra kattintva elmentheti a megszerkesztett képet, amit a kosárba helyezve, a szállítási mód kiválasztása után véglegesen megrendelhet a kiválasztott ajándéktárgyon.